1.18thBIMC.2024

Dodane przez dre - 26/04/2024 - 09:45
Krótki opis zapytania:
Zapytanie ofertowe na usługę cateringową w budynku Wydziału Nauk o Zdrowiu UMB przy ul. Szpitalnej 37 w Białymstoku na 200 osób w dniach 10-12.05.2024 r. w ramach konferencji 18th Bialystok International Medical Congress for Young Scientists, w ramach projektu Doskonała Nauka - Wsparcie Konferencji Naukowych, dofinansowanego ze środków budżetu państwa: Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
Data publikacji:
Zapytanie ofertowe:
na wyłonienie Wykonawcy zamówienia o wartości nie przekraczającej kwoty 130 000 złotych netto
Rodzaj zamówienia:
usługi
Opis przedmiotu zamówienia:

Wymagania dotyczące usługi cateringowej:

  1. Zapewnienie dwóch lunchy na 200 osób wraz z obsługą kelnerską w dniach 10-11.05.2024.  Posiłki w formie stołów szwedzkich mięsnych i wegetariańskich z daniami gorącymi i przekąskami zimnymi powinny uwzględniać następujące pozycje:
  • zupa,
  • 3 dania gorące mięsne i wegetariańskie,
  • Frytki stekowe/ziemniaki opiekane,
  • 3 kompozycje sałatkowe,
  • zimne przekąski – 6 rodzajów,
  1. Zapewnienie przerw kawowych na 200 osób wraz z obsługą kelnerską w dniach 10-12.05.2024.  Posiłki w formie stołów szwedzkich powinny uwzględniać następujące pozycje:
  • napoje zimne – woda gazowana i niegazowana, soki owocowe – min. dwa rodzaje,
  • napoje gorące – kawa, herbata z dodatkami w postaci cukru, mleka, cytryny,
  • słodki bufet: ciasta domowe (2 rodzaje), monoporcje (2 rodzaje), owoce.
  1. Zapewnienie naczyń zgodnie z wymaganiami menu. Nie dopuszcza się możliwości użycia naczyń i sztućców jednorazowych. Zastawa nie może być uszkodzona.
  2. Zapewnienie stolików koktajlowych – min. 10 – liczba zostanie ustalona po potwierdzeniu liczby gości.

Oferta musi zawierać propozycję dwóch rodzajów menu (wegetariańskie i mięsne).

Szacowana liczba gości to 200 osób. Zamawiający przekaże Oferentowi 08.05.2024 r. ostateczną liczbę gości.

Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:

  1. świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
  2. przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usługi;
  3. przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania;
  4. zapewnienia obsługi kelnerskiej posługującej się językiem angielskim.

 

Wymagania stawiane Oferentom:

  1. Posiadanie uprawnień do wykonywania działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
  2. Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją trzech zamówień cateringowych polegających  na organizacji cateringu o podobnym charakterze wykonanych dla trzech różnych odbiorców w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem ich przedmiotu, dat wykonania i odbiorców
  3. Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
  4. Propozycja dwóch rodzajów menu.
  5. Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
  6. Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie wykluczeniem Oferenta z postępowania.

 

Miejsce realizacji usługi:

Restauracja znajdująca się nie dalej niż w promieniu 1000 m od Wydziału Nauk o Zdrowiu (według serwisu Mapy Google).

Kryteria oceny:
Najkorzystniejsza cena wykonania zamówienia: 100%
W przypadku złożenia kilku ofert z jednakową ceną za całościowe wykonanie usługi, wybrani oferenci zostaną poproszeni o złożenie ofert dodatkowych.
Termin / okres wykonania zamówienia:
10-12.05.2024
Szczegółowe informacje można uzyskać pod adresem:
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, 15-089 Białystok, ul. Jana Kilińskiego 1
Dział:
Biuro Prorektora ds. Nauki i Rozwoju
Numer pokoju:
228 Budynek Głowny Pałacu Branickich, piętro I
Osoba do kontaktu z Wykonawcami:
Katarzyna Bojarska
Telefon kontaktowy:
518526796
Do wypełnionego formularza ofertowego (załącznik do zapytania) należy dołączyć:
1. Propozycję dwóch rodzajów menu.
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia.
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym.
4. Kopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej albo Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej.
Termin składania ofert (data i godzina):
Miejsce składania ofert: Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, Dział:
Oferty mogą zostać przesłane pocztą tradycyjną, złożone osobiście lub wysłane elektronicznie. Decyduje data wpływu do Zamawiającego.

Ofertę należy złożyć osobiście, za pośrednictwem np. Poczty Polskiej lub poczty kurierskiej, w Kancelarii Ogólnej Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku, ul. Jana Kilińskiego 1, 15-089 Białystok lub w formie elektronicznej na adres: biuroprorektora@umb.edu.pl

Na kopercie / w temacie wiadomości musi znaleźć się dopisek: "Zapytanie ofertowe nr 1.18thBIMC.2024 - catering. Nie otwierać przed 06.05.2024 przed godziną 12:00."

Zamawiający uprawniony jest do wezwania Wykonawców do wyjaśnień i uzupełnienia dokumentów, o których mowa w ustępie 3. Uzupełnienie dokumentów i oświadczeń może odbywać się pisemnie lub e-mailowo.
Przy składaniu ofert decyduje data wpływu do Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.
Oferty, które zostaną złożone lub wpłyną po wyżej wymienionym terminie, nie będą rozpatrywane.
Pokój numer:
228
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku zastrzega sobie prawo:
  • przeprowadzania dodatkowych rokowań,
  • unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.