OWBK.613.5.2024.1.2025

Dodane przez owbk - 28/04/2025 - 12:00
Krótki opis zapytania:
Dotyczące wyłonienia dwóch wykonawców – Badaczy o statusie studenta w Zadaniu nr 1 - Badanie preferencji żywieniowych i opracowanie prototypów produktów, w projekcie pn.: „Innowacyjne produkty spożywcze jako żywność specjalnego przeznaczenia medycznego dla pacjentów z zaburzeniami metabolicznymi – badania przedwdrożeniowe”, nr KPOD.07.07-IW.07-0164/24
Projekt współfinansowany przez Krajowy Plan Odbudowy i Zwiększenia Odporności (KPO) w ramach konkursu nr 2024/AB/03/KPO Agencji Badań Medycznych.
Data publikacji:
Zapytanie ofertowe:
na wyłonienie Wykonawcy zamówienia o wartości nie przekraczającej kwoty 130 000 złotych netto
Rodzaj zamówienia:
usługi
Opis przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem zamówienia jest wyłonienie 2 wykonawców – Badaczy o statusie studenta do wykonania n/w zadań:

  • udział w opracowywaniu prototypów produktów.  
  • wyszukiwanie i przegląd prac naukowych dotyczących aktywności biologicznej składników żywności, 
  • przygotowanie zestawienia wyszukanych informacji, 
  • zaprezentowanie wyników przeglądu pozostałym członkom zespołu. 

3. Wymagania:

Kandydaci na wykonawcę w projekcie powinni spełnić następujące wymagania:

  • posiadają status studenta kierunków medycznych, 
  • mogą udokumentować swoją aktywność w Studenckich Kołach Naukowych realizujących prace z zakresu nauki o żywności i żywieniu, 
  • posługują się językiem angielskim na poziomie umożliwiającym swobodne przeglądanie literatury anglojęzycznej, 
  • wykazują się kreatywnym myśleniem, 
  • potrafią efektywnie współpracować w zespole, 
  • posiadają umiejętność przeszukiwania baz danych zawierających publikacje naukowe, 
  • potrafią krytycznie analizować dane naukowe, 
  • wyciągają trafne wnioski na podstawie wyników badań naukowych. 

Dodatkowe informacje:

  1. Wykonywanie przedmiotu umowy będzie odbywać się w Zakładzie Bromatologii na Wydziale Farmaceutycznym z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.
  2. Wynagrodzenie płatne za każdą przepracowaną godzinę (60 min.) pracy.
  3. Maksymalna liczba godzin do przepracowania: 30 h.
  4. Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenia.
  5. Wykonawca może złożyć wyłącznie jedną ofertę w odpowiedzi na konkurs ofert OWBK.613.5.2024.1.2025
  6. Oferta powinna być sporządzona zgodnie z postanowieniami niniejszego zapytania. Oferta powinna być sporządzona w języku polskim. Ofertę należy podpisać.
  7. Oferta musi być oznaczona znakiem sprawy: OWBK.613.5.2024.1.2025
Kryteria oceny:
najniższa cena
Termin / okres wykonania zamówienia:
od dnia podpisania umowy do 31.05.2025
Szczegółowe informacje można uzyskać pod adresem:
prof. dr hab. n. farm. Katarzyna Socha – sprawy merytoryczne, telefon do kontaktu: 85 748 5469
dr Karolina Fularczyk, Ośrodek Wsparcia Badań Klinicznych – sprawy formalne, telefon do kontaktu: 85 686 53 88
Dział:
Ośrodek Wsparcia Badań Klinicznych
Osoba do kontaktu z Wykonawcami:
dr Karolina Fularczyk
Telefon kontaktowy:
+48 85 686 53 88
Do wypełnionego formularza ofertowego (załącznik do zapytania) należy dołączyć:
• CV,
• oświadczenie do celów ubezpieczeniowych,
• informacja o przetwarzaniu danych osobowych przez Uniwersytet Medyczny w Białymstoku,
• zaświadczenie potwierdzające status studenta kierunku medycznego
• dokumenty potwierdzające aktywność w Studenckich Kołach Naukowych realizujących prace z zakresu nauki o żywności i żywieniu
Termin składania ofert (data i godzina):
Miejsce składania ofert: Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, Dział:
Skany podpisanej oferty i załączników należy przesłać na adres mailowy Ośrodka Wsparcia Badań Klinicznych: owbk@umb.edu.pl lub złożyć w wersji papierowej w Kancelarii UMB w zamkniętej kopercie z podaniem Zapytanie ofertowe nr OWBK.613.5.2024.1.2025
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku zastrzega sobie prawo:
  • swobodnego wyboru oferty,
  • przeprowadzania dodatkowych rokowań,
  • unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.