Usługa cateringowa w dniu 21.02.2025 (nowy termin 28.02.2025)w godzinach 17:00-20:00.
1. Szwedzki stół w Centrum Futuri Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku wraz z obsługą kelnerską w dniu 21.02.2025 (nowy termin 28.02.2025) w godzinach 17:00-20:00, na 35 osób zawierający:
- napoje gorące – kawa z ekspresu, herbata w torebkach (min. 2 rodzaje herbaty w tym jedna czarna i jedna owocowa), dodatki w postaci cukru, mleka (w tym roślinnego), cytryny w ilości dostosowanej do ilości zamawianej kawy/herbaty,
- napoje zimne - woda gazowana i niegazowana (po min. 500 ml/osoba), naturalne, niesłodzone napoje/soki owocowe – min. 2 rodzaje (po min. 200 ml/osoba), butelkowane napoje gazowane (po min. 200ml/osoba);
- sześć propozycji przekąsek typu „finger food” (po trzy sztuki każdej przekąski na osobę), w tym uwzględniając wersje wegetariańskie. Przykładowe przekąski to: warzywa z dipami, miniaturowe kanapki, mini wrapy, mini burgery, sakiewki z ciasta francuskiego (z nadzieniem), tartinki, roladki itp.”
- bufet słodki – desery (tylko wyroby własne) – min. 2 rodzaje do wyboru (łącznie min. 50 gram/osoba), owoce min. 50 gram/osoba.
2. Ciepłe danie dla 35 osób na godzinę 18:00 – 18:30
- minimum 3 rodzaje pizzy, w tym co najmniej jedną wersję wegetariańską. Ilość porcji powinna odpowiadać liczbie uczestników spotkania, zapewniając minimum 250 gram pizzy na osobę.
Opcjonalne dodatki do pizzy (np. sosy)
Opcje bezglutenowe będą mile widziane.
Oferta musi zawierać 2 propozycje menu przy uwzględnieniu powyższych wymagań dotyczących cateringu. Zamawiający dokona wyboru 1 opcji menu z propozycji przed podpisaniem umowy z Wykonawcą.
Catering odbędzie się w budynku Centrum Futuri UMB (ul. Waszyngtona 15B, 15-269 Białystok).
Oferent zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce spotkania wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
Oferent zapewnia przygotowanie bufetu (obrusy, serwetki itp.), stoliki koktajlowe (min. 10) własne naczynia (termosy/podgrzewacze, bemary, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze, itp.), zgodnie z wymaganiami menu. Oferent zapewnia bezpłatne pojemniki jednorazowe na żywność, która nie zostanie skonsumowana. Posiłki w momencie ich podawania powinny posiadać estetyczny wygląd i być podane w formie stołu szwedzkiego. Pizza powinna być dostarczona i podana w temperaturze gwarantującej jej świeżość i odpowiednią jakość, zgodnie z standardami serwowania pizzy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych do serwowanych dań/napojów, użyta zastawa nie może być uszkodzona.
Szacowana liczba gości to 35 osób.
Uwagi:
1. Zamawiający przekaże Oferentowi w dniu 20.02.2025r. (nowy termin 26.02.2025r.) ostateczną liczbę uczestników spotkania.
2. Płatność nastąpi za liczbę uczestników spotkania wskazanych przez Zamawiającego
do 20.02.2025r. (nowy termin do 26.02.2025r.)
3. Zmniejszenie liczby uczestników nie będzie powodowało wzrostu ceny jednostkowej
(za 1 os.) usługi.
Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:
1. podpisania umowy do 20.02.2025r.- nowy termin 26.02.2025r. (wzór umowy w załączeniu);
2. świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
3. przyrządzenia posiłków w dniu świadczenia usługi cateringowej;
4. przygotowania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania;
5. zapewnienia obsługi kelnerskiej, odpowiedzialnej za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu wydarzenia.
6. dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego i przygotowania serwisu 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania;
7. zapewnienia odpowiednich sprzętów i naczyń, w tym przedłużaczy niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi;
8. przygotowania oznaczeń dań, nazwy dania, z zaznaczeniem która to opcja (np. wegetariańska)
9. uprzątnięcia naczyń i sprzętu oraz wywiezienia śmieci pozostałych po posiłkach do 60 min. po zakończeniu wydarzenia.
Wymagania stawiane Oferentom:
- Posiadanie uprawnień do wykonywania działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,
- Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją 3 zamówień cateringowych wykonanych dla 3 różnych odbiorców w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem ich przedmiotu, dat wykonania, ilości osób korzystających z usługi i odbiorców oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że usługi zostały wykonane należycie.
- Oferta musi zawierać propozycję 2 rodzajów menu.
- Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
- Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
- Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie wykluczeniem Oferenta z postępowania.
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym
- przeprowadzania dodatkowych rokowań,
- unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.