ARE.613.1.1.2024

Dodane przez dre - 27/03/2024 - 10:57
Krótki opis zapytania:
Zapytanie ofertowe na przygotowanie obiadokolacji w restauracji w ramach projektu pt. „Przeciwciała monoklonalne w skojarzeniu z analogami tiazolidynonu jako nowoczesna strategia przeciwnowotworowa”. Projekt finansowany jest przez Narodową Agencję Wymiany Akademickiej w ramach programu Partnerstwa Strategiczne.
Data publikacji:
Zapytanie ofertowe:
na wyłonienie Wykonawcy zamówienia o wartości nie przekraczającej kwoty 130 000 złotych netto
Rodzaj zamówienia:
usługi
Opis przedmiotu zamówienia:

 

Obiadokolacja w restauracji

1) Oferent zapewni pełnowartościowy posiłek w formie uroczystej serwowanej obiadokolacji zasiadanej.

Posiłek powinien uwzględniać następujące pozycje:

1. przekąska/przystawka mięsna, wegetariańska i bezglutenowa,

2. zupa mięsna, bezmięsna i bezglutenowa (rosół, zupa borowikowa, kołduny w barszczu, cebulowa),

3. drugie danie mięsne, wegetariańskie i danie bezglutenowe (bez mięsa mielonego, ryba: sandacz, łosoś, dorsz; drób z wykluczeniem fileta z kurczaka; comber jagnięcy/stek wołowy/ dziczyzna) + dodatki skrobiowe (całe młode ziemniaczki z koperkiem/opiekane ziemniaki stekowe/kopytka/kasza) + warzywa/surówki (3 rodzaje),

4. napoje zimne – woda gazowana i niegazowana, soki owocowe – min. 4 rodzaje,

5. napoje gorące – kawa, herbata z dodatkami w postaci cukru, mleka (w tym roślinnego), cytryny,

6. deser (ciasto domowe, lody), minimum 2 rodzaje.

Oferta musi zawierać 4 opcje każdego rodzaju posiłku: przekąsek, zup, drugich dań i deserów, w tym  1 opcję wegetariańską ww. posiłków i 1 opcję bezglutenową ww. posiłków.

Menu musi być przygotowane w języku polskim i angielskim.

Oferent przedstawi gościom menu z 4 opcjami przystawek/zup/dań głównych/deserów, w tym 1 opcję ww. dań wegetariańską i 1 opcję ww. dań bezglutenową, do wyboru przez gości na miejscu w restauracji.

Szacowana liczba gości to 40 osób. Zamawiający przekaże Oferentowi najpóźniej 3 dni przed kolacją, tj. 14.05.2024 ostateczną liczbę gości. Płatność nastąpi za liczbę uczestników spotkania wskazanych przez Zamawiającego do 14.05.2024. Zmniejszenie liczby uczestników nie będzie powodowało wzrostu ceny jednostkowej (za 1 os.) usługi.

Obiadokolacja rozpocznie się ok. 15:00 i potrwa do godziny ok. 20:00, ostateczna godzina rozpoczęcia zostanie podana Oferentowi 3 dni przed kolacją, tj. 14.05.2024.

Po obiadokolacji Oferent przygotuje jednorazowe opakowania umożliwiające zapakowanie na wynos ewentualnie pozostałych potraw przez Zamawiającego.

Wymagania stawiane Oferentom:

  1. Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją jednego zamówienia organizacji obiadu lub kolacji w restauracji  dla min. 30 osób w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem przedmiotu, daty wykonania, odbiorcy i liczby osób oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że usługa została wykonana należycie.
  2. Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
  3. Propozycje 4 opcje każdego rodzaju posiłku, w tym 1 opcję posiłków wegetariańskich i 1 opcję posiłków bezglutenowych. Menu w języku polskim i angielskim.
  4. Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
  5. Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie odrzuceniem oferty.

Miejsce realizacji usługi:

Restauracja znajdująca się nie dalej niż w promieniu 1 km od Pałacu Branickich wg serwisu Mapy Google. Goście powinni być usadzeni na wspólnej sali. Przestrzeń powinna być dostępna wyłącznie dla gości kolacji i obsługi.

Kryteria oceny:
Najkorzystniejsza cena wykonania zamówienia: 100%
W przypadku złożenia kilku ofert z jednakową ceną za całościowe wykonanie usługi, wybrani oferenci zostaną poproszeni o złożenie ofert dodatkowych.
Termin / okres wykonania zamówienia:
17.05.2024; piątek
Szczegółowe informacje można uzyskać pod adresem:
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, 15-089 Białystok, ul. Jana Kilińskiego 1
Dział:
Dział Rozwoju i Ewaluacji
Numer pokoju:
319 (Główny budynek Pałacu Branickich, 2 piętro)
Osoba do kontaktu z Wykonawcami:
Magdalena Opacka
Telefon kontaktowy:
+48 85 748 5463
Do wypełnionego formularza ofertowego (załącznik do zapytania) należy dołączyć:
1. 4 propozycje każdego rodzaju posiłku, w tym 1 opcję posiłków wegetariańskich i 1 opcję posiłków bezglutenowych. Menu w języku polskim i angielskim.
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia.
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym.
Termin składania ofert (data i godzina):
Miejsce składania ofert: Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, Dział:
Oferty mogą zostać przesłane pocztą tradycyjną (np. Poczta Polska, poczta kurierska) lub złożone osobiście. Decyduje data wpływu do Zamawiającego. Oferty, które zostaną złożone lub wpłyną po wskazanym wyżej terminie, nie będą rozpatrywane.
Miejsce składania/nadsyłania ofert:
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, 15-089 Białystok, ul. Jana Kilińskiego 1 (Kancelaria Ogólna) z dopiskiem "Zapytanie ofertowe nr ARE.613.1.1.2024 - obiadokolacja NAWA. Nie otwierać przed 05.04.2024 przed godziną 12:00."

Zamawiający uprawniony jest do wezwania Wykonawców do wyjaśnień i uzupełnienia wymaganych dokumentów.
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku zastrzega sobie prawo:
  • przeprowadzania dodatkowych rokowań,
  • unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.