Obiadokolacja w restauracji
1) Oferent zapewni pełnowartościowy posiłek w formie uroczystej serwowanej obiadokolacji zasiadanej.
Posiłek powinien uwzględniać następujące pozycje:
1. przekąska/przystawka mięsna, wegetariańska i bezglutenowa,
2. zupa mięsna, bezmięsna i bezglutenowa (rosół, zupa borowikowa, kołduny w barszczu, cebulowa),
3. drugie danie mięsne, wegetariańskie i danie bezglutenowe (bez mięsa mielonego, ryba: sandacz, łosoś, dorsz; drób z wykluczeniem fileta z kurczaka; comber jagnięcy/stek wołowy/ dziczyzna) + dodatki skrobiowe (całe młode ziemniaczki z koperkiem/opiekane ziemniaki stekowe/kopytka/kasza) + warzywa/surówki (3 rodzaje),
4. napoje zimne – woda gazowana i niegazowana, soki owocowe – min. 4 rodzaje,
5. napoje gorące – kawa, herbata z dodatkami w postaci cukru, mleka (w tym roślinnego), cytryny,
6. deser (ciasto domowe, lody), minimum 2 rodzaje.
Oferta musi zawierać 4 opcje każdego rodzaju posiłku: przekąsek, zup, drugich dań i deserów, w tym 1 opcję wegetariańską ww. posiłków i 1 opcję bezglutenową ww. posiłków.
Menu musi być przygotowane w języku polskim i angielskim.
Oferent przedstawi gościom menu z 4 opcjami przystawek/zup/dań głównych/deserów, w tym 1 opcję ww. dań wegetariańską i 1 opcję ww. dań bezglutenową, do wyboru przez gości na miejscu w restauracji.
Szacowana liczba gości to 40 osób. Zamawiający przekaże Oferentowi najpóźniej 3 dni przed kolacją, tj. 14.05.2024 ostateczną liczbę gości. Płatność nastąpi za liczbę uczestników spotkania wskazanych przez Zamawiającego do 14.05.2024. Zmniejszenie liczby uczestników nie będzie powodowało wzrostu ceny jednostkowej (za 1 os.) usługi.
Obiadokolacja rozpocznie się ok. 15:00 i potrwa do godziny ok. 20:00, ostateczna godzina rozpoczęcia zostanie podana Oferentowi 3 dni przed kolacją, tj. 14.05.2024.
Po obiadokolacji Oferent przygotuje jednorazowe opakowania umożliwiające zapakowanie na wynos ewentualnie pozostałych potraw przez Zamawiającego.
Wymagania stawiane Oferentom:
- Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją jednego zamówienia organizacji obiadu lub kolacji w restauracji dla min. 30 osób w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem przedmiotu, daty wykonania, odbiorcy i liczby osób oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że usługa została wykonana należycie.
- Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
- Propozycje 4 opcje każdego rodzaju posiłku, w tym 1 opcję posiłków wegetariańskich i 1 opcję posiłków bezglutenowych. Menu w języku polskim i angielskim.
- Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
- Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie odrzuceniem oferty.
Miejsce realizacji usługi:
Restauracja znajdująca się nie dalej niż w promieniu 1 km od Pałacu Branickich wg serwisu Mapy Google. Goście powinni być usadzeni na wspólnej sali. Przestrzeń powinna być dostępna wyłącznie dla gości kolacji i obsługi.
W przypadku złożenia kilku ofert z jednakową ceną za całościowe wykonanie usługi, wybrani oferenci zostaną poproszeni o złożenie ofert dodatkowych.
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia.
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym.
Miejsce składania/nadsyłania ofert:
Uniwersytet Medyczny w Białymstoku, 15-089 Białystok, ul. Jana Kilińskiego 1 (Kancelaria Ogólna) z dopiskiem "Zapytanie ofertowe nr ARE.613.1.1.2024 - obiadokolacja NAWA. Nie otwierać przed 05.04.2024 przed godziną 12:00."
Zamawiający uprawniony jest do wezwania Wykonawców do wyjaśnień i uzupełnienia wymaganych dokumentów.
- przeprowadzania dodatkowych rokowań,
- unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.