Wymagania dotyczące organizacji kolacji:
Posiłek w restauracji Oferenta wraz z obsługą kelnerską na godzinę 18:00
1) Oferent zapewnia pełnowartościowy posiłek w formie kolacji podany o godz. 18:00 w restauracji Oferenta.
Posiłek powinien uwzględniać następujące pozycje:
1. zupa lub przekąska mięsna lub wegetariańska,
2. drugie danie mięsne (z wykluczeniem mięsa mielonego i w panierce) lub danie wegetariańskie + dodatki skrobiowe + warzywa/surówki
3. napoje zimne – woda gazowana i niegazowana, soki owocowe – min. dwa rodzaje;
4. napoje gorące – kawa, herbata z dodatkami w postaci cukru, mleka, cytryny;
5. ciasto domowe lub inny deser
Oferta musi zawierać propozycję dwóch rodzajów menu (wegetariańskie i mięsne). Opcje bezglutenowe będą mile widziane. Menu podczas kolacji ma być dostępne w języku polskim i angielskim.
Szacowana liczba gości to 22 osoby. Zamawiający przekaże Oferentowi 3 dni przed kolacją ostateczną liczbę gości.
Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:
1) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
2) przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usługi;
3) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania;
4) zapewnienia obsługi kelnerskiej posługującej się językiem angielskim.
Wymagania stawiane Oferentom:
- Posiadanie uprawnień do wykonywania działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
- Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją trzech zamówień cateringowych/organizacji obiadu w restauracji wykonanych dla trzech różnych odbiorców w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem ich przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że usługi zostały wykonane należycie.
- Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
- Propozycja dwóch rodzajów menu.
- Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
- Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie wykluczeniem Oferenta z postępowania.
Miejsce realizacji usługi:
Restauracja znajdująca się nie dalej niż w promieniu 1000 m od Pałacu Branickich. Goście powinni być usadzeni przy wspólnym stole.
odległość restauracji od Pałacu Branickich: 40% (mierzona wg serwisu Mapy Google)
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym
4. Kopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej albo Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej.
- swobodnego wyboru oferty,
- przeprowadzania dodatkowych rokowań,
- unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.