Wymagania dotyczące organizacji kolacji:
Uroczysta kolacja w restauracji Oferenta wraz z obsługą kelnerską w dniu 02.12.2023r. w godzinach 19:00-22:00 na ok. 30 osób zawierająca:
- przystawki (w tym wegetariańskie/wegańskie)
- dania gorące serwowane (do wyboru również wersje wegetariańskie/wegańskie)
- desery serwowane (min. 3 do wyboru)
- napoje zimne - woda gazowana i niegazowana (po min. 500 ml/osoba), naturalne, niesłodzone napoje/soki owocowe – min. 2 rodzaje (po min. 200 ml/osoba)
- napoje gorące – kawa, herbata (min. 3 rodzaje herbaty w tym jedna czarna i jedna owocowa), dodatki w postaci cukru, mleka (w tym roślinnego), cytryny w ilości dostosowanej do ilości zamawianej kawy/herbaty
Oczekiwany rodzaj serwowanych dań: dania mięsne, wegetariańskie/wegańskie, w tym kuchnia podlaska/polska, podane w sposób nowoczesny i elegancki.
Oferta musi zawierać propozycję dwóch rodzajów menu. Opcje bezglutenowe będą mile widziane. Menu podczas kolacji ma być dostępne w języku polskim i angielskim.
Kolacja powinna odbywać się w osobnej sali lub wydzielonej przestrzeni.
Szacowana liczba gości to 30 osób. Zamawiający przekaże Oferentowi 3 dni przed kolacją ostateczną liczbę gości.
Uwagi:
1. Zamawiający przekaże Oferentowi przynajmniej 3 dni przed spotkaniem (tj. 29.11.2023r.) ostateczną liczbę gości.
2. Płatność nastąpi za liczbę uczestników spotkania wskazanych przez Zamawiającego 29.11.2023 r.
3. Zmniejszenie liczby uczestników nie będzie powodowało wzrostu ceny jednostkowej (za 1 os.) usługi.
Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:
1) świadczenia usługi z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
2) przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usługi;
3) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania;
4) zapewnienia obsługi kelnerskiej posługującej się językiem angielskim.
Wymagania stawiane Oferentom:
- Posiadanie uprawnień do wykonywania działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.
- Posiadanie wiedzy i doświadczenia – w celu potwierdzenia spełnienia warunku Oferent powinien wykazać się realizacją trzech zamówień cateringowych/organizacji obiadu w restauracji wykonanych dla trzech różnych odbiorców w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert wraz z podaniem ich przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że usługi zostały wykonane należycie.
- Brak osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym – w celu potwierdzenia należy złożyć oświadczenie (załącznik do zapytania ofertowego).
- Propozycja dwóch rodzajów menu.
- Ocena spełnienia warunków wymaganych od wykonawców odbędzie się wg formuły „spełnia/nie spełnia”.
- Niespełnienie któregokolwiek z warunków skutkować będzie wykluczeniem Oferenta z postępowania.
w sprawach technicznych i organizacyjnych związanych z kolacją:
dr Paweł Sowa, Zakład Medycyny Populacyjnej i Prewencji Chorób Cywilizacyjnych
Telefon kontaktowy:
+48 694 504 102
w sprawach formalno-prawnych:
Izabela Sokół, Dział Nauki
Telefon kontaktowy:
+48 85 748 54 89
2. Dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganego przez Zamawiającego doświadczenia
3. Oświadczenie o braku osobowych lub kapitałowych powiązań z Zamawiającym
4. Kopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej albo Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej.
- swobodnego wyboru oferty,
- przeprowadzania dodatkowych rokowań,
- unieważnienia konkursu lub zmiany jego warunków, w tym ograniczenia zakresu zamówienia, bez podania przyczyny.